Contact Referenties Wie is Simoniek
Wie is Simoniek

Simoniek Hollander heeft haar HBO opleiding Diëtetiek gevolgd in Den Haag. De stages en de vakanties stonden veelal in het teken van de zeilerij.  Zo werd stage gelopen in een keuken van een zeilschool op de Kaag en stapte ze tijdens vakanties op als kok op charterschepen van de bruine vloot.

Na het beëindigen van de studie heeft zij gekozen voor het bedrijfsleven en is gaan werken bij SVP Nederland (toen een dochteronderneming van Sijthoff Pers) als desk-researcher op het gebied van voeding, de levensmiddelenindustrie en detailhandel. Hiermee voorzag zij het bedrijfsleven op commerciële basis van informatie. Omdat het accent steeds meer op marketing ging liggen werd de cursus NIMA A gevolgd en afgerond. Ze ontwikkelde zich verder tot senior researcher, waarbij ook klantencontacten en het onderhouden daarvan, een belangrijke rol speelden. Na bijna 14 jaar bij SVP werkzaam geweest te zijn koos Simoniek voor een ommezwaai, ging minder werken en koos voor een meer maatschappelijke werkomgeving. Ze nam deel aan een team dat onderzoek deed naar trombose bij het LUMC als data-assistent en ging daarbij ook werken binnen de bejaardenzorg.

Gedurende al die tijd stond watersport hoog in het vaandel. Toen vriendin Petra Jagt voor zichzelf begon met het toenmalige Hunt Tradewinds (tegenwoordig Hunt4You), met het aanbieden van wijnen, maritiem getinte relatiegeschenken en het organiseren van onder andere maritieme evenementen stapte zij al snel in en ondersteunde Petra met haar werkzaamheden.

Vervolgens bleek dat er meerdere kleinere bedrijven af en toe handen te kort kwamen en zij besloot voor zich zelf te beginnen. Eind 2005 startte ze de onderneming Hands on Deck, welke er vooral op gericht is om bedrijven daar waar nodig de helpende hand te bieden. Zo nam zij deel aan het team dat voor het Nederlands Corrosie Centrum het congres Eurocorr2006 in het MECC in Maastricht organiseerde, belde zij voor meerdere bedrijven om afspraken te maken met potentiële klanten, assisteerde zij bij het organiseren van vele evenementen en assisteerde ze diverse bedrijven met allerhande administratieve, organisatorische en secretariële werkzaamheden.

Sinds 2006 hebben Simoniek en Petra Jagt van Hunt4You een samenwerkingverband. Qua werkzaamheden vullen zij elkaar heel goed aan en daarnaast kunnen ze elkaar goed motiveren en corrigeren waar nodig. En als laatste maar zeker niet het onbelangrijkste: ze delen samen de passie voor de watersport.